• Schimmels historie i Norge strekker seg tre slektsledd tilbake, den første importen fant sted allerede på slutten av 30-tallet da Arno Wilhelm Schimmel ledet foretaket stødig, selv i dystre tider.
    Siden da har sønnen Nikolaus Schimmel og svigersønn Hannes Schimmel-Vogel opplevd at 30.000 eksemplarer har funnet veien til landet, og tjener trofast sitt private og profesjonelle publikum. Det er enkelt å ha tillit til Schimmel, noe utbredelsen er et klart vitnesbyrd om.

    For norske pianostemmere og -forhandlere har Schimmel borget for en stødig leveranse av solide og stabile instrumenter, samt ikke minst stått for førsteklasses utdannings- og kursmuligheter. Bedriften ser viktigheten av å lære opp teknikere, og nærmest samtlige utøvere av faget i Norge har Schimmel å takke for sin utrettelige innsats som læremester av dette stolte kunsthåndverket.
    De siste to tiårene har representert en ny retning hos Schimmel. I takt med tidens ånd har satsningen dreiet seg mot øvre sjikt samt høysegmentet, og vi kan i dag glede oss over en unik palett flygler og pianoer. Ingen annen bedrift presenterer i dag et bredere sortiment, fra uslitelige øvingspianoer til konsertflygler av verdensrenommé. Felles for alle modeller er likevel familienavnet Schimmel, som borger for absolutt kompromissløshet i form og innhold.