• Spill når du vil med Schimmel «Twintone»

  Schimmel Twintone er systemet for de som ønsker å kunne spille når som helst uten å forstyrre andre i nærheten. Systemet er attraktivt for de som har bolig med naboer vegg i vegg, og for familier der man ønsker å la den som spiller få øve uforstyrret..
  Silent systemet kan bestilles i hvilket som helst nytt piano fra Schimmel. Du får dermed et fullverdig akustisk instrument, som også fungerer som et digitalpiano når det er ønskelig. I silent modus vil tangentens bevegelse bli optisk avlest , og i head settet får du den eksakte gjengivelse  av anslaget. Mekanisk vil anslaget være likt, men en innretning sørger for at hammeren aldri treffer strengen.
  Med Schimmel Twintone har du dermed en anslagsfølelse som ingen digitalpiano kan matche.
  Innebygget i systemet er det opptaksfunksjon, metronom og et godt utvalg «sounds».
  I tillegg har systemet midi og USB tilkoblingsmuligheter. Dette muliggjør tilkobling av eksternt midiutstyr og oppkobling via PC/Mac.
  Alt i alt er Twintone en perfekt løsning for de som ønsker akustisk piano, men som også har behov for digitalpianoløsning.
 •  

  Pianokrakk & tilbehør

  Schimmel lager sine egne pianokrakker, og kan bli levert sammen med nytt instrument.
  Pianolamper, metronom, skåler til beskyttelse av gulv, støvtrekk, polish er tilbehør som leveres til instrumentene. Kontakt din lokale forhandler for utvalg og tilbud.

 • Selvspillende system


  Moderne teknologi har gjort at selvspillende piano har fått en renessanse.
  Sofistikerte løsninger som byr på mange muligheter til både undervisning og underholdning.
  Kontakt din lokale forhandler for utfyllende informasjon
 • Klimaanlegg


  Et klimaanlegg til ditt nye Schimmel instrument er en god investering!
  Med innebygget klimasystem holdes luftfuktigheten i instrumentet seg stabilt.
  I Norge opplever vi mange steder svært tørr luft om vinteren, og dette vil påvirke instrumentet i negativ retning. Klangbunnen i instrumentet har ikke godt av svært tørr luft, og det kan om man er uheldig oppstå sprekkdannelser. Med et klimaanlegg vil man eliminere problemet, og vil øke instrumentets levetid. I tillegg vil stemmeholdbarheten bli mye bedre.
  En tekniker vil kunne komme å installere et «damp Chaser» system i ditt nye Schimmel instrument.
  Ta kontakt med din lokale forhandler for utfyllende info.